Pirmas dalykas, kurio, reikia, tai agregatas vafliam kepti. Mūsų senas ir sovietinis, bet, pasirodo, dar kepa.
Dar reikės:
250g. margarino
4 didelių kiaušinių
Pusės stiklinės cukraus
50g. vanilinio cukraus
Citrinos (man labiau patinka be jos, tuomet vafliai man primena šakočio skonį)
Miltų (miltų reikia dėti tiek, kol gausis grietinės tirštumo tešla)
Į dubenį mušti kiaušinius, berti cukrų, vanilinį cukrų, išsukti. Tuomet supilti išlydytą margariną, bei, jei naudosite citriną, išspausti dalį arba visas sultis ir sudėti tarkuotą žievelę.Viską išmaišyti.Tuomet pamažu maišant berti miltus, iki kol gausis reikiamo tirštumo tešla. Tešlą pilti į įkaitintą vaflinę ir kepti, kol švelniai pradės ruduoti, išimtą vaflį suvynioti, kol dar šiltas.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą