Receptas iš IRRI style blogo .
114g. minkšto sviesto
220g miltų
1 didelis kiaušinis
200g rudojo cukraus
3 val.g š. paprasto cukraus
0,5 a.š kepimo miltelių
0,5 a.š. sodos
0,5 a.š. druskos
2 a.š. vanilės ekstrakto
1,5 a.š. tirpios kavos
360ml šokolado lašelių/smulkinto šokolado
Minkštą sviestą išsukti su cukrumi. Įmušti kiaušinį, supilti vanilės ekstraktą ir išmaišyti. Į tešlą suberti persijotus miltus, sodą ir kepimo miltelius ir vėl išsukti. Galiausiai įmaišyti kavą ir šokoladą. Tešlos gabaliukus sudėti į skardą, formuojant juos šaukštu (šiek tiek paploti), paliekant tarp jų 2-3 cm tarpus (jie kepdami tikrai labai plečiasi). Kepti 120-150C orkaitėje 15-25 min. Iškepusius dar šiek tiek palikau atvėsti orkaitėje.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą