2011 m. sausio 16 d., sekmadienis

Čili sriuba-troškinys

Gaminau jį prie penktadieninio pasisėdėjimo su damučių kompanija. Gėrėm vyna, kuris prie šio troškinio visiškai ne į temą, bet vistiek buvo gerai.

Reikės
pusės kilogramo faršo
svogūno
druskos
pipirų
skardinės konservuotų pomidorų arba 4 šviežių pomidorų (šiuos nuplikyti karštu vandeniu, nulupti odelę ir susmulkinti)
skardinės konservuotų raudonųjų pupelių
čili pipiro (pagal skonį)

Pakepinti faršą su smulkintu svogūnu, druska ir pipirais. Į puodą dėti pomidorus ir pakepintą faršą ir troškinti ant silpnos ugnies vis pamaišant maždaug 20 minučių. Tuomet į troškinį sudėti smulkintą čili (galima naudoti ir džiovintą arba milteliais) ir pupeles. Tuomet troškinti dar maždaug 10 minučių. Patiekus galima paskaninti tarkuotu sūriu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą