2011 m. vasario 7 d., pirmadienis

Šepardo pyragas

Vaišinau, pasveikinti atėjusius draugus, atrodo nenusivylė.

bulvių košės
faršo
poros svogūnų
keletos skiltelių česnako
paprikos
morkos
skardinės konservuotų pomidorų
druskos
pipirų
raudonėlių
baziliko
mairūno
sūrio
aliejaus

Pasiruoškite bulvių košę, kokia tik patinka (labai gerai taip sunaudot likusią iš po vakar bulvių košę). Keptuvėje apkepkite faršą, tuomet į jį sudėkite smulkintas daržoves, druską, prieskonius ir šiek tiek patroškinkite. Į aliejumi pateptą skardą sudėkite bulvių košę, ant jos dėkite faršą ir apibarstykite sūriu. Kepkite apie pusvalandį. Sluoksnius galite sukeisti.

foto skolinta

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą