2011 m. spalio 8 d., šeštadienis

Vištiena su ananasais ir šparaginėmis pupelėmis

400gr. vištienos file
200gr. šapraginių pupelių (šviežių arba šaldytų)
200gr konservuotų ananasų kubelių
sojos padažo
krakmolo

Vištieną supjaustyti kubeliais arba juostelėmis ir apie 15 minučių pamarinuoti su sojos padažu. Marinuotą vištieną dėti į keptuvę. Kai vištiena bus beveik iškepusi, dėti šparagines pupeles (jei naudojate šviežias, šiek tiek jas prieš tai apvirkite, geriausia, ant garų), po to dėti ananasų gabaliukus ir šiek tiek patroškinti, tuomet įpilti šiek tiek skysčio nuo ananasų ir, kad padažas sutirštėtų, įdėti truputį krakmolo.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą