2012 m. vasario 10 d., penktadienis

Pomidorų ir sūrio pyragėliai

4 nedidelėms porcijoms:
500g prinokusių pomidorų
300g ricotta sūrio
2 kiaušinių tryniai
2 kiaušiniai
truputis muskato, druskos, pipirų
petražolės
miltai
džiūvesėliai

Pomidorus nuplikyti, nulupti odelę, išimti sėklas ir stambiai sukapoti. Palikti nuvarvėti. Ricotta sumaišyti su tryniais, sudėti pomidorus, petražoles, druską, pipirus, muskatą ir gerai išmaišyti. Masė turi būti gan kieta, tad jei jis per skysta, dėkite trupinių arba tarkuoto parmezano. Iš masės suformuokite nedidelius pyragėlius, apvoliokite miltuose, įmerkite į kiaušinio plakinį, o tuomet apvoliokite džiūvesėliuose. Kepkite didelėje keptuvėje su daug aliejaus. Patiekite karštus.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą