2011 m. vasario 19 d., šeštadienis

Ryžių ir morkų kotletukai

Idėją skolinausi iš čia ir ją adaptavau sau

Ryžiai
Morkos
Česnakas
Kiaušinis
Sūris
Karis
Druska
Pipirai
Manai
Aliejus

Sumaišyti išvirtus ryžius, tarkuotas morkas ir sūrį, smulkintą česnaką, kiaušinį, prieskonius ir formuoti kotletukus. Juos apvolioti manuose ir iškepti. Valgyti su grietine arba jogurtu. Kitą dieną likusius kotletus atnaujinau taip: į puodą įtarkavau morkos, įpjausčiau svogūno, sudėjau kotletukus, įpyliau sultinio ir keletą minučių patroškinau, tuomet įpyliau grietinėlės ir dar truputį patroškinau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą