2011 m. spalio 31 d., pirmadienis

Juoda duona iš pakelio

Paskutiniai metai universitete, pasirodo, gali būti visai nelengvi, ypač kai pradedi mokytis dar ir antro amato. Gaminimui laiko dar turiu. Tačiau mažiau eksperimentuoju ir dažniau pasikliauju senais gerais receptais arba  gerasis žmogus mane pamaitina.
Jau kuris laikas mano akį prekybcentriuose patraukdavo "malsenos" duonos mišiniai. Galiausiai neatsispyriau ir nusprendžiau išbandyti. Į paruoštą mišinį tereikia įdėti mielių ir įpilti vandens. Visa gaminimo eiga parašyta ant pakelio. Duona gavosi visai nebloga. O svarbiausia, nors ir ne visai pačios gaminta, bet pačios kepta :)
Beje, gavau tikro duonos raugo, todėl įvairios duonos, spėju, čia pasirodys dar ne kartą.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą