2011 m. spalio 1 d., šeštadienis

Moliūgienė ir šis bei tas

Idėją pamačiau Agnės blog'e , tačiau leidau sau paimprovizuoti :)

Naudojau:
Maždaug kilogramas moliūgo
Morka
Pora bulvių
Svogūnas
Sultinys
100g. moliūgų sėklų
Druska
Pipirai
Muskatas
Pienas/Grietinėlė
Aliejus

Daržoves nulupti, susmulkinti, suberti į puodą ir jame pakepinti ant aliejaus penkias minutes. Tuo pačiu metu keptuvėje pakepinkite moliūgų sėklas Tuomet į puodą pilti sultinį ir virti, kol daržovės suminkštės. Jei sultinio atrodo per daug, jį nupilkite. Tuomet dėkite prieskonius, pusę kepintų moliūgų sėklų ir sublenderiuokite. Supilti pieną arba grietinėlę ir pakaitinti iki užvirimo. Pagardinti kepintomis moliūgų sėklomis.
















Šiandien neatsilaikiau akcijoms knygyne ir "pasitaškiau". Sąžinę ramina tai, kad už abi knygas sumokėjau tik 44lt.


2 komentarai:

  1. Oliveris? Pritaikomi receptai? Paskolinsi? ;D
    O Afroditė tai man nepatiko..

    AtsakytiPanaikinti
  2. man kaip už 15lt afroditė pusė velnio dar, neskaitant kiek ten šlamšto :D Oliveris pritaikomas visai..švenčių progomis (dažniausiai didesnių švenčių, bet kada nors gal uždirbsiu tiek) :D galėsiu paskolint.

    AtsakytiPanaikinti