Reikės:
400g kiaulienos
300-400ml obuolių sulčių1-2 svogūnai
2 šaukštai miltų
Aliejaus
Druskos ir pipirų
Čiobrelio
1 šaukštas grudėtų garstyčių
100ml riebios grietinės
Petražolių
Kiaulieną supjaustyti gabaliukais, pabarsyti druska, pipirais ir tolygiai išvolioti miltuose. Per kelis kartus apkepinti keptuvėje. Apkepusią mėsą dėti į puodą, kuriame bus troškinama. Keptuvėje, kur kepė mėsa, apkepinti svogūnus ir taip pat dėti į puodą. Į puodą supilti obuolių sultis, įdėti čiobrelio ir troškinti ant silpnos ugnies. Prieš baigiant troškintis, įdėti garstyčių ir po poros minučių sudėti grietinę ar grietinėlę ir maišant vos pašildyti. Išjungus viryklę, suberti petražoles
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą