2010 m. lapkričio 21 d., sekmadienis

Spaghetti Bolognese

Padažui:
Svogūnas
Morka
Saliero lapkotis
Pora skiltelių česnako
Rozmarinas
Čiobreliai
400g faršo (kiaulienos, jautienos, arba maišyto perpus)
550g nuluptų šviežių arba konservuotų pomidorų
Pusė stiklinės raudonojo vyno
Druska
Pipirai
Alyvu aliejus

Į puodą įpilti aliejaus ir į jį sudėti visas susmulkintas daržoves (išskyrus pomidorus), rozmarinus ir čiobrelius. Šiek tiek pakepinti. Tada sudėti faršą ir išmaišyti. Įberti druskos, pipirų. Mėsai beveik iškepus, supilti vyną ir leisti jam užvirti, kad išgaruotų. Dėti pomidorus, išmaišyti ir palikti troškintis pusantros-dvi valandas. Karts nuo karto pamaišyti.
Padažą dėti ant virtų spagečių. Galima dar pabarstyti šviežiu baziliku ir tarkuotu sūriu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą