2011 m. gegužės 20 d., penktadienis

Rūgštynių sriuba

Bulvės
Rūgštynės (šviežios arba konservuotos)
Kiaušinis
Rūkyta šoninė/kumpis/rukyta dešra/dešrelės
Lauro lapai
Pipirai
Grietinė

Apvirkite smulkintas bulves, tuomet dėkite smulkintą rūkytą mėsytę, kokią naudojate, smulkintas rugštynes arba konservuotas rūgštynes  (dedant konservuotas, geriausia vis kiek įdėjus paragauti, ar ne per rūgštu), prieskonius, pavirti keletą minučių. Išplakti kiaušinį ir plona srovele greitai maišant suleisti į sriubą ir dar minutę pavirti. Paragauti ar nereikia druskos (jei naudojama mėsa sūri, bei naudojate konservuotas rūgštynes, jos geičiausiai nereiks). Patiekti su grietine.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą