2011 m. gegužės 7 d., šeštadienis

Vištiena kiniškai

2 porcijoms reikės:
Vištienos file (400-500g)
Sojos padažo
Vištienos prieskonių
Petražolių (šįkart jų nenaudojau)
Kukurūzų krakmolo
Medaus (3-4 šaukštai)
Česnako (3-4 skiltelės)
Citrinos sulčių (pusės citrinos)

Vištienos juosteles 15 min. pamarinuoti su prieskoniais, petražolėm ir sojos padažu. Marinuotą vištieną apvolioti krakmole (galima į maišelį sudėti vištieną, krakmolą ir jį pakratyti) ir dėti kepti į įkaitinta keptuvę su trupučiu aliejaus. Kai vištiena apskrus, dėti medų, citrinos sultis ir smulkintą česnaką ir maišant pakepti dar apie 10 minučių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą