2010 m. spalio 23 d., šeštadienis

Pasilepinimas savaitgaliui - bandelės

Bandelės atrodo didžiulės kulinarinės aukštumos? Cha, tik ne tada kai yra pirkti šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos.
Tereikia nusipirkti tešlos, atsišildyti, susipjaustyti ją kaip tik nori, įdėti į ją ko tik nori, užlnkstyti dar labiau kaip tik nori, patepti bandeles kiaušinio plakiniu ir kepti. Iškepa net ir dujinėse bendrabučio orkaitėse.
Šį savaitgalį į bandeles dėjau smulkiai pjaustytus obuolius apšlakstytus apelsinų sultimis, sumaišytus su medumi. bandeles dar apibarsčiau cinamonu sumaišytu su cukrumi. Buvo laaabai skanu ir labai greitai visos pradingo.
Iš nesaldžių bandelių labiausiai mėgstu grybų, kepintų su svogūnais ir prieskoniais įdaru.
Iš  vieno pakelio bemielės sluoksniuotos tešlos man išeina 18 bandelių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą